Arginin visszérből

arginin visszérből

Most Syncumart szedek.

arginin visszérből

Orvosaim szerint mértékkel folytathatom a sportot, sőt javasolják is. Ez ugye nem befolyásolja a Syncumar hatásosságát?

arginin visszérből

Szeretnék szedni egy tribulus terristris nevű gyógynövényt 2 hónapon keresztül. Természetesen OÉTI által engedélyezett illetve bevizsgált cég termékét venném. Utánaolvastam, de sehol nem írják hogy véralvadásgátló szedése mellett nem javasolt.

arginin visszérből

Önnek mi a véleménye erről? L-Arginin nevű aminosavat használnék napi 4 g mennyiségben.

L-arginin, a mindent javító aminosav Dr. Arginin L-arginin : Hatása és szedése Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki.

Nitrogén monoxid termelést segíti amiről a következőket írja a szakirodalom: A nitrogén monoxid tágítja a vérereket, így több vér, oxigén és táplálék jut el a szív izomhoz, amely javíthatja a keringési rendszer egészségét. Ezen kívül majdnem kiküszöböli a vérsűrűsödés esélyét, mivel megakadályozza a trombociták egymáshoz vagy érfalhoz való tapadását.

www.nelegybeteg.hu - Zsoldos Bence weblapja

A nitrogén-monoxid ezáltal általánosan jó hatással van a keringésre. A NO ugyanis az erek endoteliumára gyakorol kedvező hatást, úgy, hogy az erek falát lággyá, és ezáltal rugalmassá teszi.

L-Arginine 5000 - mehr Pump für die Muskeln

A rugalmas érfal viszont jól tud alkalmazkodni a vérnyomás esetleges arginin visszérből. Van tudományos alapja ezen feltételezéseknek.

arginin visszérből

Illetve ha az én "vérrögöm" beépült az érfalba akkor nem tud-e kiszakadni az arginin hatására? Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel: Legfrissebb cikkek a témában.

arginin visszérből

Fontos információk